פרזנטציה – כשהמיקרופון גדול עליך!
מחקרים רבים מלמדים, כי פחד במה הינו הפחד הנפוץ ביותר בעולם המערבי, אפילו יותר ממוות. נכון! אנשים מפחדים יותר להופיע מול קהל, מאשר למות.
אחד מכלי העבודה באקדמיה, הוא הצגת פרזנטציות וכיוון שאנו חוקרים ומקדמים מצוינות, גם הנושא החשוב של פרזנטציות עבר תהליך של דיוק ואותו אתם תלמדו בהתמחות זו.
דמיינו את עצמכם עומדים מול קהל. דמיינו איך הקהל מרותק אליכם ואתם מעבירים פרזנטציה מצוינת. דמיינו איך אתם יוצרים קשר מידי עם הקהל, איך אתם יוצרים ראפור עם קבוצת אנשים מוכרים ואולי זרים.
בהתמחות בפרזנטציה תלמדו איך להגביר את היכולות שלכם להיות נואמים מוכשרים ומלאי ביטחון. בהתמחות תלמדו איך לנצל תהליכים ולספק מצגות מדהימות.
בהתמחות בפרזנטציה תלמדו כיצד לפתח את הסגנון המיוחד והמדויק שלכם כדוברים ציבוריים ואף כמאמנים וכל זאת דרך תקשורת מילולית ובלתי מילולית. תגלו שיש לכם את היכולת לרתק ולהחזיק את תשומת הלב של הקהל שמולכם ובכך להעביר את המסר שלכם בצורה ברורה ומדויקת.
בהתמחות בפרזנטציה תלמדו ותפתחו באופן ממוקד מיומנויות ליבה של עמידה מול קהל. תלמדו איך להשתמש בפיזיולוגיה שלכם, למשל הקול, על מנת להעביר מסרים . תלמדו איך להיכנס למצב מודע ונכון של רוגע ויכולת להתחבר עם הקהל. בהתמחות תלמדו איך לעגן את המסר של הפרזנטציה שלכם ואיך לעשות התקנות, כך שהמסר שתעבירו ילווה את הקהל עוד אחרי שהיום הסתיים.
מטרת התמחות:
מטרתה העיקרית של ההתמחות בפרזנטציה, להפוך אתכם למומחים מול קהל וגם בתוך הקליניקה כמאמנים וכמטפלים. תקבלו כלים מדויקים איך לייצר את אותו האפקט שתלמדו, גם מול אנשים יחידים. תגלו שבכל מפגש שלכם עם המתאמנים והמטופלים שלכם, בכל מפגש עם קבוצה ועם קהל, אתם בעלי מיומנות על, למגנט אליכם את תשומת הלב והמסרים שלכם עוברים בצורה ברורה ומדויקת.
האחריות שלנו היא למצוינות שלכם! והאחריות שלכם היא ללמוד מקצוענות!
תשובות לשאלות נפוצות
למי מיועדת התוכנית?
Toggle Content goes here
מבנה התכנית
4 מפגשים ,36 שעות אקדמיות
תכנים שלומדים בקורס
- איך להשתחרר מהפחד, מהחרדה ומפחד הבמה בזמן הפרזנטציה.
- איך להיכנס למצבים שונים של מציגים, על מנת להעביר מסרים שונים.
- לעשות מודליזציה לסגנונות שונים של פרזנטורים.
- איך ליצור ולשמור על ראפור בתוך קבוצה.
- איך להשתמש במטאפורות כדי להניע וליצור קשר עם התת מודע של הקהל.
- איך לבנות פרזנטציה שמייעלת את החוויה של הקהל ויוצרת זיכרון ארוך טווח.
- איך לענות לשאלות קשות ולהישאר בראפור.
- איך לאבחן אנשים שונים בקהל ולהפיק תועלת ממנהיגים בלתי מודעים.
- איך להשתמש בגוף להגברת איכות המסר.
- לטפל במטרידים – לענות לכוונה שמאחורי שאלות יוצאות דופן.
- איך לפתח מצבים שונים בקהל כמו מוטיבציה, סקרנות, פתיחות והתלהבות.
שיטת הלימוד הייחודית שלנו
מתודיקה היא עסק מורכב. איך ללמד אנשים כך שהחומר יוטמע בתוכם באופן שכשיזדקקו לו יוכלו לשלוף אותו באופן טבעי ואוטומטי? זאת הייתה משימת האתגר שלנו ביחס לשאלה החשובה – איך מלמדים את הידע הרחב שלנו? נעזרנו במומחים ופנינו לשיטות למידה חדשניות שפותחו באוסטרליה לטובת אוניברסיטת JCU שבה עבדה מלי שטווי במשך מספר שנים, ומשם העמקנו את המתודה באמצעות היכולת שלנו להטמיע מסרים בכלים מעולם הנוירו מנטליזציה- אנחנו קוראים לזה "התקנות" ממש כפי שאנחנו מלמדים בקורסים שלנו!
כידוע ישנן מספר רמות ללמידה:
חוסר ידיעה בלתי מודעת – זהו מצב שבו אינך מודע לכך שאתה לא יודע. מצב זה יכול להיווצר מסיבות שונות כמובן.
חוסר ידיעה מודעת- כאשר אתה יודע שאתה לא יודע.
ידיעה מודעת– כאשר אתה יודע שאתה יודע.
ידיעה בלתי מודעת– כאשר כבר שכחת שאתה יודע את מה שאתה יודע אך הידע זמין לך לעולם באופן טבעי ומעשי.
המשימה שלנו היא להנגיש ולהטמיע את הידע לרמה של ידיעה בלתי מודעת כך שכאיש מקצוע תהיה ברמת מאסטר אמיתי כזאת שהידע שם ואתה יכול לתת שירות סופר מקצועי ומעמיק ללקוחות שלך.